Westpoort

Westpoort

Westpoort is de tweede van drie appartementengebouwen in Waterwijk Zierikzee. Het staat als een kloek bakstenen gebouw in een groene omgeving. Rondom een prettige hal zijn telkens 4 appartementen zo gesitueerd dat ze allen een optimale bezonning hebben. De appartementen worden geaccentueerd door de ruime terrassen. Op de bovenste verdieping zijn grotere terrassen bij de penthouses, hierdoor ontstaat er een dynamische daklijn.

Zorgeloos wonen

Als ontwikkelaar en bouwer hebben we goed naar u, ‘de potentiele bewoner’, geluisterd en diverse verbeteringen ten opzichte van eerdere ontwerpen doorgevoerd. We bieden u een compleet procuct aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent en zorgeloos uw nieuwe appartement kan betrekken.

Zo is iedere appartement is voorzien van een complete keuken, luxe sanitair én een eigen garage-berging in de parkeerkelder onder het gebouw. Vanzelfsprekend is het appartement optimaal geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van warmte- en energiebeheersing. Wonen in Westpoort is zorgeloos en comfortabel wonen in een fraai gelegen en modern appartementengebouw.

Hoog afwerkingsniveau

Een grote onderscheidende waarde van Westpoort is het hoge afwerkingsniveau. Aan alles is gedacht om al in de basis een heel compleet en luxe appartement te kunnen aanbieden. Kwalitatief hebben de appartementen een hoog afwerkingsniveau doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die garant staan voor kwaliteit.

De afwerking van de deuren en kozijnen is ook het noemen waard: alle appartementen in de Westpoort zijn voorzien van houten kozijnen, geen bovenlichten en stompe houten deuren.

Appartementen

De inspiratie voor de appartementen komt uit de parkachtige omgeving en het comfort voor de bewoners. De ligging in het park tussen de historische binnenstad, Waterwijk en de Oosterschelde is uniek en vraagt om woningen met een royaal uitzicht. Door de opzet met telkens 4 appartementen per laag heeft elk appartement dit, en ontstaat er tevens veel privacy. De bovenste appartementen kunnen zelfs genieten van een onvervalst uitzicht op de Oosterschelde.

De appartementen zijn zo ontworpen dat het verlenen van zorg, nu of in de toekomst, mogelijk is. Hiermee kan ook aan een veranderende woon- en zorgvraag worden voldaan. Voor de gevels is gekozen voor een mooie warmgekleurde baksteen met antraciet kunststof kozijnen. Dit geeft niet alleen een chique uiterlijk, maar zorgt ook voor een optimaal woonklimaat en een nagenoeg onderhoudsvrij gebouw.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn in Westpoort? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar (+31) (0)111 41 78 08.

Naar de appartementen